Намаляваща Луна в знак Телец. Този период е благоприятен за оздравяване на кожата на главата, за боядисване на сива коса. Добре е да се оцветяват косите в светъл цвят. Избягвайте да напрягате гласовите връзки и пазете гърлото от простуда. Психо-емоционалния фон на този период е неблагоприятен за Лъв, Скорпион и Водолей. В храната на всички знаци трябва да има минерални соли и морски продукти, съдържащи йод. Към нетрадиционен метод на лечение могат да се обърнат жените Раци. Разрешават се пластични операции за мазни отлагания на стомаха, бедрата и дупето. Ефективен е вакуумен масаж и пасивна гимнастика на тези части.

Като грижа за лицето са ефективни процедурите, свързани с дълбоко въздействие на кожата и тъканта. Преди поставяне на маски, направете дълбоко почистване. От кремовете най- ефективни са мазните кремове с биоактивни компоненти и морски добавки. Къдренето на косата дълго време ще издържи. Уязвими са ушите, челюстите, особено долната, гърлото, врата, щитовидната жлеза. Без причина може да ви се схване врата или да започне да боли гърлото. Избягвайте посещението при зъболекар.

Съвети: За бели зъби – ще отстраните жълтия цвят на зъбите, като веднъж седмично ги миете със смес от лимонов сок и сода бикарбонат.

Старо правило гласи: В сряда и петък не яжте месо!

Шопингът сега е полезен за психиката и настроението. Общуването с близки хора е полезно и препоръчително. Добре е да пребивавате в комфортна и разпускаща обстановка. За подобряване на настроението е добре да хапнете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. След 18:43ч Луната преминава на празен ход и не трябва да пристъпвате към нищо ново и важно.

Облекло – придържайте се към зелената гама и избягвайте ярки и пъстри цветове.

27-ми лунен ден – По-малко се гледайте в огледалото, ако може изобщо минете без него. Може да се създаде у вас чувство за непълноценност. Не е добре време за решаване на битови проблеми. Подходящо за работа в градината и грижа за цветята.

Диета – да се ограничи консумацията на картофи и цитрусови плодове.

Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.

Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.