Едно от най-перфектните тела в попфолка, безспорно е на Татяна, която често публикува снимки в социалната мрежа от фитнес залата.

На едно от последните й участия, кмета на града й подари цяла кутия с вкусни понички. Въпреки строгия хранителен режим, който спазва, фитнес маниачката не издържа на сладкото изкушение, което сподели със своите почитатели. Някои от тях бяха силно притеснени, че сладкишите ще навредят на нейната перфектна форма като част от коментаритe бяха: “Не яж, ще изгубиш плочките си”, “Ще развалиш фигурата си”.



За да успокои феновете си, скоро след участието, певицата направи Live Sreaming от фитнес залата в официалната си Facebook страница, без грим, напълно естествена, както феновете я обичат. Настана бум от коментари и суперлативи: “Най-яката и естествена”, “Много мила, перфектна и хитова”.

Кариерата на певицата е в разцвет, а свидетелство за това са и многобройните й концерти в цялата страна, след успеха на тоталния хит “Рога за спомен”. Наред с това Татяна подготвя и новия си летен хит, който ще бъде факт съвсем скоро.

Източник: planeta.tv, снимки: Йордан Петков и личен архив