Емануела отново изригна срещу бащата на детето си - Митко Динев, като категорично го обяви за курвар и ужасен родител. Двойката се сдобри за малко преди Великден, но опитът да възродят старата любов се оказа неуспешен.

Певицата преди дни се върна от комплекса на Диневи в Свети Влас, където се опита да заздрави отношенията си с милионерския син. За съжаление обаче добрите й намерения не се осъществили и това, което заварила там, я извадило от равновесие. Певицата разказвала, че Динев е оставил сина им на произвола на съдбата, защото бил твърде зает да се налива с приятели по нощите и да си поръчва проститутки. Момченцето било поверено изцяло на баба си и на детегледачка, а Динев дори не го поглеждал, тъй като рядко изтрезнявал.



Оказало се дори, че Митко наел специална хотелска стая за плътски ласки и вместо вечер да стои при детето, което Емануела му бе поверила за известно време, си спретвал бурни оргии и се наливал с алкохол, пише Всеки ден. "Потресена съм. не искам да го чувам, не искам да го виждам! Не мога да повярвам колко съм била заблудена да се занимавам с това леке", изригнала чалгаджийката.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук, загл. сн. Фейсбук, Harper's Bazaar