На бойно поле от двете страни на барикадата се озоваха двете плеймейтки - Златка Димитрова и последната носителка на титлата Ася Капчикова заради разразилия се скандал с пластичния хирург д-р Ангел Енчев.

Капчикова обвини специалиста, че не е спазил уговорката си да оперира преживяла мастектомия жена с ваучера на стойност 10 000 лева, който й връчи самият той на награждаването след конкурса за плеймейтки в началото на годината. Чак преди дни Ася разбрала от Енчев, че сумата е недостатъчна за подобна интервенция.

Пред ПИК хирургът обясни, че още след награждаването е разяснил на току що коронованата миска, че ваучерът е за услуги, но не и за консумативи, каквито са нужни за желаната от нея операция, обвини я, че се прави реклама на негов гръб и на гърба на онкоболните и я предупреди да очаква съдебна призовка.



Черната Златка зае страната на Ангел Енчев и също срази колежката си, че използва нещастието на болни хора, за да присъства в медийното пространство.



Ето и аргументите на бургазлийката: "Нейните нападки са чиста проба реклама. Ако е искала да помогне на онкоболна, нямаше нужда да вдига толкова шум и да набърква странични лица в уж благородна кауза. Ваучерът, който е получила от д-р Енчев, е за услуга. Това й е било подчертано. Освен това е персонален и не може да бъде предоставян току-така. Не е вярно, че имплантите на пазара вървят по 1000-1500 лева. Числата са същите, но в евро. Не е зле информацията преди да се изстреля в пространството, да се провери. Това, че има лекари, които използват ниско качество материали, е друга тема... Да спре да хвърля кал в лицата на други хора. Нека всеки пробива със своите достойнства".