Съпругата на хитовия готвач Иван Манчев - Марина, наложи негласен закон - келнери от женски пол да не се трудят в заведенията им. 36-годишната жена на най-популярния тв готвач гази законите за дискриминация, но единствено в своя полза - да опази мъжа си от отровните плодове, които му предлагат евтини табладжийки, мъчейки се да го съблазнят и вкарат в леглото си.

Напращяло и изрязано деколте зад таблата е картинка, която от тук насетне няма да може да се види в столичния ресторант на Манчев. От няколко седмици насам заведението търси нови кадри за обслужване на клиенти, но управителката Марина разглежда молбите за работа единствено на кандидатите от мъжки пол, като тези на дамите директно отиват в кошчето за боклук. Преди месеци жената на Иван уволнила всички сервитьорки в ресторанта, повеждайки нова политика на обслужване - единствено от представители от мъжки пол.

„Не погазвам никакви закони за дискриминацията. Аз знам най-добре как да управлявам заведението си. В цяла Европа сервират мъже", аргументира Марина половото си предпочитание.

*сн. Личен архив, 24chasa.bg

Според съпругата на Манчев жените не ставали за сервитьорки, тъй като им пречела кокетността, а и не било изключение да флиртуват с видимо по-богати клиенти, макар и въпросните да били с дама на масата. Именно поради тази причина тя искала единствено мъжки кадри за келнери, които не робували на суетата, възприемали клиента като бог и най-вече не се занимавали с интриги.

Според сочната клюка обаче Марина уволнила всички сервитьорки от ресторанта на мъжа си заради подозренията й, че келнерките не спират да се свалят на водещия на „Кошмари в кухнята", целейки в кариерно израстване по лесния начин. Хубавата госпожа Манчева дори заподозряла тяхно момиче, което било особено близко с мъжа й и въпросната девойка първа била освободена от длъжност.

„Марина е същински следовател и детектив. След всяка стъпка на Манчев, познавайки добре нрава му към обслужващия персонал от женски пол", споделят съратници на ревнивката.

Източник и сн. Всеки ден