Своята премиера в ефира “Планета HD” и в Интернет получи най-новият сингъл на Роксана със заглавие - “За теб живях”.

Певицата споделя, че е много щастлива, че има тази песен в репертоара си и я чувства по-близка и по-специална от всички проекти до сега. И има защо - композитор на тази песен е нейният син - Даниел Димитров, за когото това е първа професионална крачка в света на музиката.

“Щастлива съм и много горда! Не защото е мой син, а защото направи за мен една стойностна и красива песен. Създаде музика, която ме вдъхнови да напиша сама този истински текст от живота. Просто в тази песен има любов и няма как да не е така, защото ние се обожаваме с моето малко пораснало момче”, споделя Роксана.

Тя допълва, че веднага след това Мартин Биолчев е реагирал много професионално, като е направил аранжимента на песента и така се е родила “За теб живях” .

“Друга важна част в тази песен е тя - “Жената глас”, певицата, която когато запее и ти спира дъха, певицата, след която на нас, колегите ни е трудно да запеем, ако е била преди нас на сцената. Моят идол, приятелка, колежка и кума - Софи Маринова”, разкрива Роксана по повод специалното участие на Софи Маринова в проекта.



Тя разказва, че нейното включване е било съвсем случайно и спонтанно, а не е било планувано. След като чува песента тя решава да се присъедини към този проект, но с единственото условие сингъла да носи заглавието “За теб живях”.

“Аз си пожелавам след време да запишем цяла дуетна песен и да я подарим на почитателите си, те очакват това”, признава Роксана.

Режисьор на видеоклипа отново е Христо Порязов, а специално участие във видеото има и “Мистър Менхънт 2013” - Иван Минчев.

“Той е невероятен актьор и професионалист, и е като скъпо мъжко бижу в лентата”, споделя с усмивка Роксана и допълва - “Сменям 6 визии, за които се погрижи прекрасната стилистка Арабела, а косата ми беше поверена на Момчил Спасов. За грима знаете, че работя с художника на звездите - Мис Бони. Благодаря на всички за екипната работа, за професионализма, хъса и желанието, с което работят за мен. Песента ми е уникална и аз много залагам на нея. Моята публика ще я оцени!”, откровена е Роксана.

Интересът към за “За теб живях” проличава и в първите 24 часа живот на проекта, който за по-малко от денонощие достигна близо 80 хиляди гледания в PlanetaOfficial в YouTube.

Източник и сн.: Planeta.tv