Рут Колева и Марта Вачкова остават до финала на „Звездни стажанти", научи „Всеки ден".

За съжаление на много от зрителите на формата двете участнички, смятани за най-дразнещите в него, така и няма да чуят думите „Уволнена си" до края на риалитито.

Те ще продължават да се дърпат помежду си, да си правят мръсни номера, да ринат и да хвърлят кал една срещу друга, но въпреки всичко Стефан Шарлопов ще ги остави в играта. Освен тях там остават също Тити Папазов, 100 Кила и Юлиан Константинов.



Смятаната за фаворитка и от самия бос в шоуто Албена Вулева не успява да стигне до края на риалитито. Тя става жертва на мръсните номера на конкуренцията и в края на краищата отпада въпреки хладния си и подреден ум, находчивост и трудолюбие. Петя Буюклиева също не успява за изкласи до финала, но на фона на други свои представяния в риалитита тя все пак стига завидно напред в състезанието. За огромно съжаление на зрителите отпада всеобщата любимка Александра Сърчаджиева. Дъщерята на Пепа Николова обаче най-вероятно е доволна от това, тъй като уволнението й я е освободило от необходимостта да се занимава с караници, интриги и вечно балансиране между участничките в отбора си.

След много възходи и падения Тити Папазов отпада от групата на мъжете, която лично той кръсти „Отборът", и минава към „Ангелите" на жените. Той се изправя срещу доскорошните си съратници в състезанието, но не се оплаква, защото навсякъде се чувства в собствени води.