Брайън Адамс се завръща за втори концерт у нас на 11 октомври, но този път на по-голяма сцена - софийската "Арена Армеец". Билетите за шоуто на цени от 60 до 120 лева са в продажба от вторник.

Брайън Адамс, който е една от най-големите звезди в историята на музиката с над 30-годишна кариера, над 65 милиона продадени албума и безброй хитове по върховете на класациите, ни включва в световното си турне Get Up, което стартира на 8 април в Хюстън (САЩ) и ще премине през най-големите градове в Северна Америка и Европа.

Българската публика ще може да се наслади на най-големите хитове на Адамс, измежду които Run To You, Everything I Do (I Do It For You), Please Forgive Me и много други.

При първото си гостуване през 2006 г. в София музикантът бе възхитен от българската публика. Тогава той препълни Зимния дворец, а феновете пяха с него през цялото време и го поощряваха с бурни възгласи.

"Вие, българите, сте луди", каза звездата и по-късно добави - "Винаги ли става така в България? Трябва да се прибера и да разкажа на приятелите си колко страхотно съм си прекарал". Шест години по-късно канадецът се завръща за още по-грандиозно шоу.