Ето един от неприятните „странични ефекти“ на това да си звезда – не можеш да се похвалиш със снимки на сладкото си дете в социалните мрежи.

Е, не всички звезди са като Кери Уошингтън в това отношение, но най-големите знаменитости са пословични с това, че пазят в тайна личния си живот и най-вече този на децата им.

Какво обаче прави Кери, когато пръстите я сърбят да пусне „толкова сладката снимка“ на почти двегодишната си дъщеря Изабел в онлайн пространството? Праща я на психотерапевта си или на майка си.



„Казвам си – виж колко е сладка тази снимка, трябва да я изкарам от телефона си и да я споделя със света. Желанието е огромно, пръстите ме сърбят да натисна бутона и да покажа дъщеря си на всички, защото е толкова сладка. Но вместо това изпращам снимката на психотерапевта си или на майка ми. Искам дъщеря ми сама да реши кога да се раздели с анонимността си. И без това е трудно да навигираш в живота, когато си дете на актриса и бивш футболист. Нека като порасне сама прецени кога е готова да се покаже на света и тя да вземе решението за това дали да е в публичното пространство. Затова не мога да пускам нейни снимки в социалните мрежи, колкото и да ми се иска да я покажа на целия свят“, заяви в интервю звездата от сериала „Скандал“, пише eva.bg.

Сн.: Getty Images/Guliver