От години се опитват да я изтласкат в периферията на фолк бизнеса. Връстничките й се страхуват от нея, а младите лъвици в бизнеса я мразят заради успехите. Деси Слава обаче успя да се опълчи на противниците си и да докаже, че е една от най-обичаните певици в България. Неслучайно отнесе конкуренцията в „Биг Брадър ол Старс".

След края на шоуто Деси отиде на едномесечна ваканция, за да си почине от цялата шумотевица и да премисли бъдещето си. Със сигурност имаше нужда от подобна почивка не само заради трудния телевизионен ангажимент, но и заради сериозните й емоционални терзания. Цяла България разбра по време на „Биг Брадър", че певицата е лудо влюбена в MMA боеца Зарко, но самият той не изпитва толкова силни чувства. Деси плака, обвинява, моли, изкушава и в крайна сметка за пореден път не успя да се пребори за добър край на интимната си връзка.

„Оказа се, че със Зарко имаме различни виждания за бъдещето. Обичаме се, но само това не стига в живота. И не е вярно, че не съм искала да му родя деца и това ни е скарало. Напротив, бяхме много близо до подобна сериозна стъпка. Със сигурност съм готова да си имам още едно детенце и Зарко можеше да бъде баща му. Сега вече говорим за минали неща. С него се видяхме след края на шоуто и си поговорихме хубаво. Разбрахме се и със сигурност оставаме приятели. Моето сърце е отворено към него и не се знае какво ще се случи", оставя си вратичка към евентуален рестарт на връзката Деси Слава.



Изпълнителката така и не успя да се уреди с правилния мъж, който да я обича и да се грижи за нея. Всичките й досегашни партньори се оказват грешен избор. Още навремето Деси ражда дете на красивия Мишо, който й сваля звезди от небосклона. Двамата живеят за няколко месеца в САЩ и точно там родената в Раднево изпълнителка забременява.

„Беше случайност, но аз съм суеверен човек и въобще не съм и мислила за аборт. Оказа се, че Мишо въобще не е човекът за мен. Дали ми е посягал? Какво значение има след толкова много години. Важното е, че тази връзка ми донесе много страдание, но и моя Майки, който е най-ценното нещо в живота ми", категорична е Деси. Впоследствие тя минава през спалните на популярни бизнесмени, но нищо сериозно. На хоризонта най-сетне се появява заможен мъж, който твърди, че е лудо влюбен в Деси. И тя решава да му се довери.

„Галин настояваше да вдигнем сватба, въпреки че аз нямах нищо против и да живеем без брак. Вдигнахме пищна церемония. Много хубава сватба стана, но след това живяхме с него едва 10 месеца. На някои мои приятели им е смешно, че толкова бързо се влюбвам и разлюбвам. Сигурно съм орисана да правя грешни избори в личния си живот, но и кариерата е виновна. Няма как и двете да вървят безпроблемно. През всичките тези години много вложих за професионалното си развитие. Страдах аз, страдаше и синът ми Майки. Добре че беше майка ми да поеме грижите над сина ми. Всичко вложих, за да успея в професията", чистосърдечно си признава Деси Слава.



Лошото е, че тя и там не успява да се похвали със значими успехи. Деси напуска монополиста „Пайнер", когато е на върха на славата. След това в продължение на 12 години се бори сама в джунглата на родния шоубизнес.

„Имах хубави моменти, но имах и лоши. Сякаш се возех на асансьор - ту вървях към върха, ту се спусках към дъното. Участието ми в няколко тв проекта помагаше на кариерата, но ми беше трудно да преговарям със собствениците на заведения за хонорарите ми. Всеки иска да те прекара и да плати по-малко", спомня си Деси. Тя все пак успява да събере достатъчно, за да се впусне в най-голямата авантюра на живота си. Деси инвестира всичко скътано през годините в създаването на музикална телевизия.

Тя наистина потръгва, но само след година певицата е принудена да я продаде, без да спечели нито лев от тази сделка. Над 500 000 лева, спечелени с дългогодишен труд и заделени за „черни дни", се изпаряват за отрицателно време.



„Един ден се събудих и осъзнах, че съм изгубила абсолютно всичко. Бях на дъното. Плаках, тръшках се, бях тотално отчаяна. Минаха се няколко дни и осъзнах, че по-надолу няма накъде да пропадам и ме чака само път нагоре. Събрах се и продължих напред. Много скъпо ми излезе урокът, че нямам талант да развивам собствен бизнес. Можех и за по-малко пари да го науча, но така е решил Бог. След това инвестирах единствено и само в себе си. Сега подминавам отдалеч всякакви оферти да печеля от нещо друго, различно от музика. Спестявам пари, защото искам да дам силен старт на сина си", разказва певицата.

Деси е едно от малкото популярни лица в родния шоубизнес, които не се притесняват да си признаят, че има черен печат в паспорта си и не може да посещава САЩ. Навремето тя си организира концерт в страната на неограничените възможности, но не успява да извади навреме работна виза. Нейна колежка се обажда в американското консулство да я издаде, че ще ходи да пее без необходимото разрешително. „Извикаха ме в консулството и без много обяснения ми удариха печата, въпреки че дори не бях си купила билет за Америка. Не съм се примирила с това положение. Наех си адвокат и ще се боря докрай за правата си. Искам американците да оправят неправдата и да получа шанс да отида в САЩ, защото там имам страшно много почитатели", готова е за решителната битка Деси Слава.

Източник: ''Всеки ден'', сн.: Фейсбук