Поп изпълнителят Лазар Кисьов, който в началото на 2016 година се присъедини към музикална компания “Пайнер” е специален гост в “Звездно”, където разкрива своите музикални планове.

“Смятам да дам най-доброто от себе си, да правя хубави песни и се надявам, че хората ще ме оценят”, споделя Лазар.

Певецът признава, че е изключително амбициран и чувството да правиш музика, като съсредоточиш цялата тази емоция в нещо подобно, е прекрасно. Лазар Кисьов разкрива, че вече има няколко готови проекта, защото самият той създава музиката и текстовете на песните си, а постоянно пише нещо.

На този етап поп певецът не издава повече подробности за първия сингъл, който ще представи в ефира на “Планета” ТВ, но е категоричен, че предстои нещо много хубаво.

По думите му за да е успешен един изпълнител, той трябва да е упорит, да прави това, което обича и най-вече да го прави по най-качествения начин. Именно това, че музикална компания “Пайнер” е лидер в бранша и представя най-качествените проекти, както в поп фолка, така вече и в поп музиката, е провокирало Лазар Кисьов да избере да продължи кариерата си като част от компанията.

Източник и сн.: Planeta.tv