Тази седмица в “Автограф” гостува Фики. Броени дни преди раздаването на Годишните награди на телевизия “Планета” за 2015 година, Певецът на 2014 споделя, че се чувства много развълнуван и с нетърпение очаква да разбере кои ще са тазгодишните призьори в отделните категории.

“Напрежението е много голямо и все повече нараства. От няколко дни вече не мога да спя. Има вълнение, има емоция. Но това са нормални неща, така беше и миналата година. Определено имам очаквания да получа награда и се надявам хората и този път да ме подкрепят и да дадат своята реална преценка. Аз направих много сполучливи песни през изминалата година, имах много сериозни попадения. Предложих цели осем песни на публиката през 2015. Хората ще преценят дали отново ще спечеля тази награда. Аз силно се надявам и се моля за това”, казва изпълнителят.

Фики се връща година назад и споделя, че получаването на статуетката за Певец на 2014 е бил един от най-щастливите мигове в живота му. Надява се пак да изпита тази тръпка и да задържи наградата. Въпреки че е направил цели осем песни през миналата година, за него е по-важно тяхното качество, а не техния брой.



“Може да предложиш голям брой песни, но ако нито една от тях не се хареса на публиката, няма никакъв смисъл. Ако само ти си ги харесваш, няма да имаш кой знае какъв успех. Но аз съм много доволен от резултатите, които постигнахме с моя екип. Постарах се много, дадох всичко от себе си, цялата си душа, цялата си емоция през изминалата година. Работих много и се надявам да бъда оценен.”



Относно категорията Певица на годината Фики казва, че и тази година там битката ще е много оспорвана. Според него основната борба ще е между Галена и Преслава и една от тях ще грабне статуетката. И двете заслужават, защото са работили много усилено през годината.
Фики издава, че в момента подготвя първия си самостоятелен албум, който ще се появи до края на месец април. Ще включва повече от 13 песни, сред които ще има и много нови заглавия. Фики си мечтае да представи този дебютен проект с официална промоция, на която да представи песните с бенд зад гърба си.

“Мисля, че няма можещ изпълнител, който да не иска да пее с бенд на участията си. Много бих искал и занапред да се изявявам с оркестър и мисля, че и този момент ще настъпи,” казва още Фики в “Автограф”.

Източник и сн.: planeta.tv