Жана Бергендорф лъже, че е отгледана от баба си! Това категорично не е вярно! Така избухнала наскоро майката на певицата Анета Караиванова пред свои познати, пише в. "България днес".

Тя таяла голяма болка, след като прочела, че в свои интервюта щерка й разказвала надълго и нашироко как баба й полагала грижи за отглеждането и възпитанието й, а за родителката не се споменавало нищо.

Анета, която си изкарва прехраната, като кара такси, не можела да си обясни неблагодарността от страна на Жана. Заради начина, по който си вади хляба в последните 15-ина години, Анета не е могла да обръща голямо внимание на двете си дъщери, обясняват запознати. Таксиджийката била изоставена от бащата на Жана още докато била бременна. По-късно се разделила и с таткото на второто си дете и така се наложило майка й да дойде от Сливен, за да й помага в отглеждането на момичетата.

Покрай семейните си драми таксиджийката се превърнала в силна и еманципирана жена. Жана наследила от нея нахакания характер и грабела от живота, без да се вслушва в чуждо мнение.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук