Фолк певицата Емануела и Джино Бианкалана са новата светска двойка.

Заварката станала веднага след седмицата на „Черешката на тортата", където двамата участваха заедно с Бориса Тютюнджиева.

Още тогава плъзнаха слухове, че между двамата има нещо, а съвсем наскоро Джино сам потвърдил. Бианкалана се похвалил пред близки, които веднага издадоха, че излиза по-сериозно с Емануела, разкри Всеки ден, пише slava.bg.



Брадърът не пропуснал да изтъкне колко палава е фурията в леглото и как приятно го изненадала с уменията си.

„Тия чалга певици определено знаят как да боравят с микрофона, за пореден път се уверих", подсмихвал се Джино, който преди това имаше връзка с фолк дивата Джена.

И това не е всичко - двамата с Емануела дори си правили скандални домашни снимки, които нищо чудно някой ден да излязат на бял свят.

Това неминуемо буди въпроса Джино ли е младият, богат и неженен мъж, подарил на Емануела супер луксозния бял Мерцедес. Несъмнено Бианкалана отговаря на описанието.



А има и друго съвпадение. Само преди няколко дни Джино също се изфука с нов червен Мерцедес, като написа под снимката: „Новото ми бебе".

Освен това публикува загадъчен кадър с женска ръка.

Емануела пък също пуска снимки "намеци", че отново е срещнала любовта.

Припомняме, че певицата заминава на турне в САЩ и Канада. Първите концерти на Емануела са на 6 и 7 февруари в Тампа и Кейп Код, а на 12 е срещата й с почитатели на българската музика в Ню Йорк. Следващата вечер звездата на телевизия “Планета” ще гостува на най-многобройната българска общност в САЩ – тази в Чикаго. Припомняме още, че преди да се завърне на родна земя, Джино живееше в Чикаго, където се залюби с фолк певицата Джена, по време на нейното посещение в Америка преди години. Дали Джино ще придружи новата си тръпка Емануела в Щатите? Предстои да видим....

сн.: Фейсбук