Само два дни след официалната си поява в медийното пространство, новият проект на Кали – баладата “Докато спра да дишам” завладя меломаните.

Песента е изключително силна като послание, което се допълва и от видеоклипа, с който тя бе представена в Planeta Official в Youtube и в ефира на “Планета” ТВ. За новия си сингъл изпълнителката се довери за музиката и аранжимента на Diamond Beat Рroduction, а автор на текста е Анастасия Мавродиева.

Много бързо баладата успя да се открои и да предизвика многобройни положителни оценки във виртуалното пространство.



“Нямам думи уникална песен и много хубав клип, само това се очакваше от Кали”, “Страхотно начало за новата година от Кали! Много ми харесва! На Кали баладите са прекрасни!”, “Изпълнение, текст, музика, клип... всичко е толкова въздействащо! Браво на КАЛИ и екипа й, справили са се отлично!”, пишат феновете.

Певицата вярва, че песента ще бъде предпочитана от публиката за предстоящия празник св. Валентин, като не крие благодарностите си към целия екип, включил се в създаването на проекта. Режисьор на “Докато спра да дишам” е Николай Скерлев, Стоян Апостолов /стил/, Борислав Соколов – Бони /грим/, Елена Николова за Hair studio “Helan” /коса/.