62-годишната носителка на наградата "Оскар" Ким Бейсинджър ще влезе в емблематичния образ на властната госпожа Робинсън във втората част от трилогията „50 нюанса сиво“ - „50 нюанса по-тъмно“.

Новината обяви списание Variety, с което сложи край на множеството слухове и спекулации за това коя актриса ще изиграе бившата любовница на Крисчън Грей, която го е направила доминант.

Фактът, че вече се разкри коя ще бъде госпожа Робинсън успокои феновете на еротичните романи, които се притесняваха дали скоро ще гледат екранизациите на втората и третата книга, след скандалите, които съпътстваха първия филм.

Вече е ясно, че след напускането от проекта на режисьорката Сам Тейлър-Джонсън, в нейния стол ще седне "виновникът" за голяма част от епизодите на хитовата поредица „Къща от карти“ - Джеймс Фоли.

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън също потвърдиха, че ще се завърнат на снимачната площадка, макар че актьорът мислеше да изостави проекта заради скандалите, които авторката Е.Л.Джеймс създаде на екипа по време на снимачния процес, пише bliasak.bg.

сн.: Getty Images/Guliver