След като фолк певицата Емануела разкри в интервю, че бащата на сина й Димитър Динев й е посягал и това е причината за раздялата им (), днес фолк певицата направи още по-шокиращо разкритие!

Оказва се, че Димитър е посегнал и на невръстния им син - това сподели самата певица в личния си профил във Фейсбук, публикувайки и доказателство, а именно надраното вратле на детето си. Вижте какво написа певицата:

"Въпреки, че с Димитър Динев сме разделени, аз никога не съм позволявала това да оказва влияние върху нашия син. Родителите трябва да са до децата си, независимо от отношенията помежду си.

При последното виждане на Димитър Динев със сина ми, детето се върна стресирано, раздрано и протрито на врата. Питам аз, кой нормален баща ще остави детето си на някой си и ще ходи да се шляе по дискотеките? Кой нормален баща ще се алкохолизира и ще си кани жени вкъщи, докато детето му е при него? Кой нормален родител ще позволи това? Нормално ли е според вас? Това е нашето дете, за Бога.

Мислех си, че шамарите, които отнесох в петия месец на бременността ми, а и много други неща, не са изолиран случай. Оказва се обаче, че това не е било първото посегателство върху човек. Димитър Динев е имал дело за нанасяне на телесна повреда на човек. Но оставете ме мен, важно е как се отнася с детето си. Аз няма какво да коментирам повече, снимките са повече от показателни за какъв „човек” и „баща” става въпрос."

По-долу прилагаме и скрийншот от самата публикация на певицата. Коментарите под ужасните кадри са изключително разнородни. Докато едни съжаляват певицата и детето и я съветват да иска моментално попечителство, други я упрекват, че сама си е виновна и си е заслужила ужаса, трети пък смятат, че не трябва да се дава публичност на семейни проблеми, а те да се разрешават тихомълком вкъщи:

"Това е ужасно, но защо го публикуваш тук? Мисля, че това са лични отношения, които са единствено между вас двамата и детето ви. Желая ти нещата да се оправят и всички да са спокойни и щастливи!", "Това са лични проблеми. Не ти прави чест да ги споделяш в публичното пространство! Голяма жена си, запази си гордостта, не позволявай да спрягат името ти с негативно. Ако целта ти е да злепоставиш бащата, си вкарваш автогол на самата себе си. Пак ти казвам НЕ ТИ отива !", "Ами ако си беше намерила един хубав и добър мъж, вместо да търсиш парите, 100 процента нямаше да стават такива неща...ама така сте певиците...", "Как е възможно да има такива мъже, които малтретират жените и децата си? Това са хора без всякакви морални ценности. Не са научени от родителите си как да уважават хората. Как може да нарани детето си? Аз ако съм на мястото на майката ще поискам забрана да го взема без неин надзор. Този заслужава най-лошото щом не е способен дори детето си да обича." са само част от коментарите под публикацията.

Сн. Фейсбук