Гери-Никол не е от скромните и си мечтае да стане като Лили Иванова и Васил Найденов.

17-годишното протеже на Криско споделя, че е повече от доволна от провокативния имидж, който успя да си изгради за кратко време. Тя скромно обяснява, че не търси скандала целенасочено, но явно той търси нея, щом всяка нейна проява бива толкова коментирана.

„Дори да съм облечена със строг костюм и да съм седнала на пейка под цъфнала череша с ябълка в ръка, пак ще открият какво да кажат по мой адрес“, обяснява метафорично медийния интерес певицата, пише HotArena.net.

Гери-Никол не скрива и неудовлетворението си, че хората не съумяват да разграничат нейния сценичен образ от истинската ѝ същност. Тя обаче вече е наясно, че короната на славата е тежка и е готова да я носи в името на музиката.

Още непълнолетна, варненката е разбрала, че за да пожъне успех, трябва постоянно да привлича вниманието към себе си по всевъзможни начини, да предизвиква интерес и ответна реакция. И се справя повече от добре с тази задача.

Въпреки провокациите и огромния шум около нея, Гери-Никол отрича да се е самозабравила и да лети в облаците. „Ако на някого така му се струва, явно е забравил да си свали 3D очилата“, остроумничи тя. Тийнейджърката е категорична, че е здраво стъпила на земята, има конкретни мечти и ги следва.



По повод злобните подмятания за рекордния хонорар, който успява да си издейства, Гери-Никол коментира, че истински успешните изпълнители не биха си губили времето да гледат другите, вместо да се усъвършенстват.

„Съмнявам се имена като Лили Иванова и Васил Найденов да са постигнали толкова много, ако са си губили времето в разсъждения за някой друг“, лаконична е младата надежда на поп музиката. Именно двете легенди на естрадата варненката посочва като свои кумири, пише столичен седмичник.

А самата Гери-Никол се превърна в идол на много млади момичета, мечтаещи за кариера като нейната. Звездата ѝ изгря в „Х фактор“ и въпреки че не стигна далеч в предаването, за нея последва бляскава кариера. Варненката дължи това на „пълния пакет качества, хъс и възможност да се задържи на вълната“, липсата на които спъва много други да се реализират.

Тя не крие, че целта ѝ не е била да спечели музикалното предаване, а го е използвала като трамплин за кариерата си. Гери-Никол смята, че подобни титли са „чудо за три дни“ и ако на четвъртия не започнеш да правиш нещо, вече си забравен.

Разбира се, не само талантът е решаващ, но и финансовите възможности, с които разполага 17-годишната лолитка. Експерти оценяват клиповете ѝ на около 80 хиляди лева, което я ласкае, но смята, че успехът им се дължи предимно на креативността на екипа, който ги е създал.



Гери-Никол не крие, че зад нейните проекти стои финансовата подкрепа именно на родителите ѝ, а не на някой друг. Тя е изключително благодарна и на Криско, без когото нямаше да е това, което е. По повод слуховете за интимни отношения между тях, тя е категорична, че „думата любовница по никакъв начин не стои на името Гери-Никол“.

Тя е категорична, че с Криско я свързват само приятелски и колегиални отношения, както и взаимно уважение. Гери-Никол е оставила любовните трепети на втори план, защото смята, че не им е сега времето. „Любовта не се търси, тя сама идва при теб в правилния момент“, отговаря философски Гери.

Може и да няма любов в сърцето, но покрай участията певицата вече натрупа няколко хилядарки в сметката си. Тя обаче смята да ги вложи предимно в нови проекти. Въпреки че вече може да се издържа сама, Гери-Никол още е на хранилка при родителите си, тъй като не е навършила пълнолетие.

Докато драпа по пътя към световна кариера, изпълнителката не отказва и съвместни участия с певци от чалга гилдията. Въпреки че изви глас заедно с Галин, тя е категорична, че няма желание за развитие в този жанр. Гери-Никол обаче не скри, че е имала доста възможности да премине в гилдията на лекия жанр.

Певицата смята, че у нас хората имат много предразсъдъци по отношение на изкуството и артистите, но и че всичко е постижимо с необходимото желание. Гери-Никол се възмущава предимно на човешката злоба и липсата на морал, нищо че именно нея моралистите критикуват често. Не одобрява също и това, че всеки гледа в чинията на други и злобее вместо да впрегне силите си в нещо продуктивно.