Рапърът Криско доказа, че не може да бъде дълго време с една жена.

Според последната клюка в светските среди габровецът е зарязал гаджето си - танцьорката Ася Капчикова, и бързо я е заменил с червенокосата и талантлива Дарина Йотова, на която е ментор в X Factor, пише в. "Телеграф".

Фенове на музикалния формат на Нова тв заляха форумите, че Криско непрекъснато пробутва своята 17-годишна изгора, като дори й обещал победата в X Factor.

Близки до рапъра издават, че двамата се познават още от преди предаването. Дарина била приятелка на певицата Гери-Никол, която направи дует с Криско миналата година. Тогава двамата имали мимолетна заигравка, но не се получило нищо сериозно.

Криско обаче прозрял таланта на малолетната варненка и я записал в X Factor.

"Криско е много умен. В България е изграден един имидж за рапърите, че всички са много прости. И той едва ли не си е направил такъв имидж и много хора не го харесват, защото бил такъв и такъв... А всъщност е много умен. Всеки път преди да излезем на сцената, идва при всяка от нас, казва ни по две думи и те са достатъчни, за да сме подготвени. Което е много яко. Най-хубавото е, че той е много искрен и ако нещо не му харесва, веднага ще дойде и ще ти го каже. Не си премълчава", сподели Дарина .

Засега двамата отричат да имат интимни отношения, най-малкото защото ги поставя в конфликт на интереси в предаването.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук, Нова ТВ