Малката провокаторка от Варна Гери-Никол отбеляза първото си участие във фолк клуб и друса кючеци до ранни зори, заедно с изпълнителя на „Пайнер” - Галин.

Тя отново заложи на оскъдното облекло и разюзданото поведение на сцената, с което си спечели много аплодисменти и подсвирквания от подпийналите батковци в дискотеката, пише "Уикенд".

Тъй като все още не е навършила пълнолетие и няма право да посещава нощни барове без придружител, певицата бе в компанията на майка си Ирена, която се изявява като неин мениджър и стилист.

„Всички дрехи и сценични костюми ми ги избира тя. Много разбира от мода и винаги ме съветва”, споделя гласовитата варненка в телевизионно интервю.

Разтропаното поведение на певицата наистина й донесе успех, защото двете й песни, продуцирани от Криско, бързо оглавиха всички музикални класации, а графикът й с ангажименти вече е претъпкан. Освен това варненката може да се похвали с много висок хонорар в сравнение с останалите й колеги от бранша. Оправната девойка взима по 5000 лева на участие и въпреки крехката си възраст и само две самостоятелни парчета, успешно се конкурира с едни от най - хитовите чалга певици Преслава и Галена, които прибират по 6 бона.

Според запознати Митко Димитров – Пайнера, вече е хвърлил око на Гери-Никол и иска да я привлече в своята музикална компания, за да я прави чалга звезда. След успешното й участие с Галин, фолк продуцентът видял в малката певица огромен потенциал и имал грандиозни планове за бъдещото й развитие в лекия жанр. Гери –Никол обаче не искала и да чуе за кариера в „Пайнер”.

Източник: slava.bg