Дамян Попов е на път да сбъдне една от най-големите си мечти.

Поп певецът започва 2016 година с голямо пътешествие на 4 континента, като началото бе сложено в Истанбул. Заедно с най-близките си приятели, той за пореден път се докосна до забележителностите на мегаполиса.

“Толкова добре вече познавам Истанбул, че май спокойно мога да стана гид”, шегува се Дамян.



Този път обаче изпълнителят остана там само няколко дни, защото Истанбул бе междинна спирка в пътуването му, което е в посока Америка.

Дамян Попов вече е в Маями, Флорида, където е за първи път и не крие, че много се вълнува. Тепърва за него предстои да открие многобройните възможности за забавление, нощен живот и прекрасни плажове, с които се свързва Маями, а след това му предстои и пътуване до островната държава Аруба и Лос Анджелис.

Дамян Попов си пожелава една успешна и щастлива година, а на почитателите си обещава много изненади през 2016. Началото й той постави пред многохилядна публика в Морската ни столица Варна, където на сцената заедно с него излезе и Миа, за да представят заедно едно от най-харесваните поп парчета на изминалата година – “Щом те видя”.

Сред специалните музикални гости на площада във Варна бяха и певиците от трио Сопрано, заедно с които запечатаха срещата си в селфи. Дамян признава, че е много щастлив, че стартира годината пред толкова голяма публика, защото вярва, че както ти тръгне в първите й часове, така ще ти върви до края й.

Източник и сн.: Planeta.tv