Откакто стана по-известен, Ненчо Балабанов освен самочувствие натрупа и активи като плейбой.

Актьорът не се свенял да върти жените на малкия си пръст, а в същото време да обещава любов на уж сериозната си приятелка – Йоана Драгнева.

Според "Всеки ден" Ненчо е имал три любовници едновременно, докато е бил с Йоанна, пише blife.bg.

Неотдавна театралът обяви официално краят на връзката му с певицата. Отначало се говореше, че Йоанна му е кръшкала яко, но се оказва, че той я предизвиквал с безбройните си изневери.

Една от бройките му била дъщерята на Димитър Цонев – Десислава. Тогава бившата водеща призна, че наричала любимия си „вълк“, но не спомена името му, защото бил публична личност.

*сн. Булфото

Паралелно с тази афера Ненчо имал още две приятелки. За едната се знае, че се казва Елена и е актриса в НАТФИЗ. Някой предполагат, че става въпрос за носителката на “Икар 2015“, за поддържаща роля Елена Телбис. В тази връзка нямало нищо сериозно, била най-обикновена секс забежка.

За третата авантюра на Балабанов се знае само, че е блондинка, 5 години по-голяма от актьора и много приличала на Йоанна.

„Да бъде плейбой в очите на мацките му е фикс идея. Хубаво е обаче да не мисли само с долната си глава“, критикуват го приятели.

Заглавна сн. Фейсбук