Джино Бианкалана потвърди клюката, че бившата му годеница Джена спи със своя колега Атанас Стоев-младши.

Както стана известно, фолк певицата мачка чаршафите с млад барабанист, който е син на известните Надя и Атанас от фолклорната формация „Канарите", пише ''Всеки ден''.

Самата Джена отказа да говори по въпроса, но бившият й я издаде. Попитан дали иска да си върне Джена, той отговори, че знае, че тя си има гадже - неин колега барабанист.

*Орк. Канарите

*Надя, Атанас и Атанас младши

Атанас и чалга дивата все по-често могат да бъдат забелязани заедно на обществени места, като не спират да се държат за ръка и да си гукат.

След раздялата си с Бинкалана изпълнителката на „Ти къде беше" изкара кратка любовна афера с фитнес инструктора Пламен Богданов, който я разкри пред цяла България. Със Стоев-младши Джена се залюбила след него.

*Пламен и Джино и Джена

Припомняме, че Джена и Атанас се появиха публично на частно парти този месец. Фолк певицата бе забелязана в компанията на младия мъж на рожден ден в пловдивски хотел. Атанас не отлепял поглед от певицата, която не спирала да демонстрира близки отношения с него.„Канарите” са били специално ангажирани с частното парти. Чалга гърлата се появила към 20.00 часа и останала плътно до Стоев – младши до полунощ. Свидетели разкриват, че в по-късните часове двамата са си разменили няколко целувки пред очите на всички присъстващи. „Не изглеждаше на приятелско гушкане и целуване. Аз така целувам гаджето си, приличаха на влюбени. Поне така се държаха … “, разказва очевидец, пише front.bg.

*Атанас Стоев-младши