Азис и Николета Лозанова заровиха официално томахавките.

За пореден път колелото на живота ги завъртя и двугодишната вражда помежду им остава в историята.

От близо месец Василка и водещата се виждат на кафе почти през ден, а краткосрочните им планове включват и посрещане заедно на новата 2016-а година.

Легендарна бе дружбата между Азис и Николета, които не спираха да натрапват приятелството си в медиите. Приятелството на двете „сестри" премина през всички етапи по американски тертип - от обилни гуляи в хитови нощни заведения, скъпи подаръци от маркови магазини до екскурзии из далечни екзотични кътчета. В края на 2014-а обаче огънят помежду им стихна и двамата категорично се разграничиха един от друг.



Николета сложи край на приятелството си Василка, след като изведнъж изпълнителят на „Хабиби" се сприятели с вечната й врагиня Алисия. Миналото лято певците станаха близки, записвайки и дуетно парче. Водещата на „Папараци" бе категорична, че Азис се е сдушил с Алисия, с цел да й отмъсти и да заговорничи срещу нея. Същевременно пък ромският славей си позволи да прави сравнения между Алисия и Николета в публичното пространство, намеквайки, че на плеймейтката са нужни слънчеви десетилетия, за да достигне капацитета на врагинята си.



Очевидно обаче времето лекува всякакви рани, тъй като Азис и Николета са подновили отношенията си в края на септември. Именно тогава певецът се е съгласил да се изповяда пред Кристина Патрашкова за „Папараци", където сподели, че Лозанова има специално място в сърцето му и на практика е незаменима. Плеймейтката се разчувствала от откровенията и простила изневярата на изпълнителя с врагинята й Алисия. В компанията на Андреа и екипа на предаването си Николета присъства на едно от последните участия на Азис, а двамата често могат да бъдат забелязани да сръбват кафе в лоби бара на столичен хотел зад НДК.