Певицата Пресила представи мелодията “Благодаря, че те има, мамо” само месец след премиерата на другия си нов фолклорен проект - “Димитровден”.

Втората мелодия, на която почитателите на българските ритми могат да се насладят, е авторска композиция с характерно звучене от македонската фолклорна област. Музиката е създадена от самата Пресила, текстът е на Виолета Калинова, а аранжиментът е дело на Виктор Йорданов.



“Приятели, ето поредната изненада от мен! Това е една истинска и стойностна песен! Надявам се, да се оцени и да премине през душата и сърцето ви, както мина през мен! Благодаря на целия екип и на телевизия “Планета”, с които заснехме песента!”, сподели изпълнителката в деня на премиерата на “Благодаря, че те има, мамо”.

Мелодията и видеото към нея веднага направиха впечатление на публиката, като положителните отзиви бяха многобройни. Още с “Димитровден” Пресила успя да се открои като едно от обещаващите имена в музикална компания “Пайнер”, а меломаните вече очакват и поп фолк проект от нея. Певицата разкри, че работи и по проекти от този жанр, но засега не издаде срокове за появата им, пише planeta.tv.