Кичка Бодурова шашна съквартирантите във "Вип брадър" с поредна потресаваща новина около собствената си особа. Първият брак на естрадната певица бил само шест месеца и затова не се зачита.

Откритието на Кичка дойде, след като Бодурова сподели, че никога не е имала истинска сватба. "Аз не съм имала сватбено тържество, каквото са имали останалите жени. За мен бракът е когато дадеш думата си на един човек, че ще прекараш живота си с него. Аз в който мъж се влюбя и се женя за него. А пък първия ми брак беше шест месеца и той не се зачита", разказа подробно Кичка в разговор кой колко пъти се е женила. Самата Бодурова се е омъжвала четири пъти.

Звездата коментира още,че дъщеря й Кристи-Жаклин Запрас има доста татуировки. "Е, какво да ви кажа. Като видях, че всички имат татуировки, приех и нейните. Има на гърба богинята Атина, отпред на гърдите цветя. И аз и казвам: Като станеш на моите години и ти увиснат и китките, и магданоза, тогава ще те питам", обясни много образно певицата пред Кристина Димитрова, Светлана Василева и Преслава.