Хонорарите на звездите от Биг Брадър Ол Старс вече са известни.

Предаването се очаква да събере едни от най-устатите знаменитости у нас.

В проекта среща си дават Ваня Червенкова и Соня Колтуклиева, между които се очаква да се разиграе най-голямата мелодрама.

Също така е истински хит и задаващия се пряк двубой между Евгени Минчев и Иван Ласкин.

Най-висок хонорар се очаква да вземе именно лордът, който вече заяви, че няма търпение да стане част от формата. Сумата е 150 бона, като Минчев е отстъпил да намали хонорара си, след като миналата година сложи 250 бона в джоба, а тази е и официален коментатор.

Фолк певицата Деси Слава също смята да стане част от шоуто тази година, като й обещават 45 000 за участие в предаването. Тя обаче този път ще трябва да раздели парите с музикалните си продуценти от „Пайнер“.



Около 25 бона се очаква да прибере пък Къци Вапцаров. Дали и тази година ще лази по нервите на съквартирантите с прищявките си, тепърва ще стане ясно.

Мариана Попова е друга ретро знаменитост, която влиза в шоуто, а както вече стана ясно, компания ще й прави Иван Ласкин, пише „Телеграф“. Той ще прибере около 20 бона.



Йоана Захариева — Йоко, която видяхме през 2012 в предаването се е навила да участва срещу 15 бона.

И понеже в шоуто не може без спортисти, естествено ще видим и Ваня Джеферович, който победи в последния сезон на Сървайвър в Панама.