Първото дете на Дуейн Джонсън-Скалата и приятелката му - певицата Лорън Хашиян (31), ще е момиченце.

Актьорът сподели радостта си със снимка на двамата, на която прегръща наедрялото коремче на половинката си. Те обявиха, че чакат дете през септември. Бившият кечист вече има 14-годишна дъщеря Симон от брака си с Дани Гарсия.

"Бях отгледан и живея с невероятни и силни жени, така че вселената се нуждае от още една. Момиче е! Благодаря ви за невероятната подкрепа и любов, които ни изпращате! Благословени сме и развълнувани да споделим новината с вас", похвали се Скалата в Instagram.

Дуейн и Лорън се запознаха през 2006 г. по време на снимки на филма "Игра по план". Година по-късно Скалата се разведе с Дани Гарсия след 10 г. брак и започна връзка с Лорън. С Дани обаче останаха приятели и партньори - те имат обща продуцентска компания 7 Bucks Productions (името 7 Bucks идва от седемте долара, които Скалата имал в джоба си, преди да се захване с кеча).

"Имахме щастието да прекараме последните 17 години като двойка и възнамеряваме да прекараме остатъка от живота си като най-добри приятели и бизнес партньори", сподели тогава той.