Изпълнителят Денис разкри пред телевизия “Планета“, че вече подготвя следващия си сингъл, в който е вложена много голяма емоция и като текст и като музика.

“Този проект цели да разпали чувствата в хората. Когато гледат и слушат песента да настръхват и в същото време да могат и да се забавляват - това е трудна задача, но аз и моя екип вярваме силно че този проект ще успее да докосне много хора. Докосне ли мен, усетя ли цялата тази хармония, аз съм сигурен че и хората ще го усетят“, споделя Денис.

Той признава, че заедно с екипа му този път са отделили много време за подготовката на този проект, за да създадат песен, която наистина усещат и ще остане във времето, пише planeta.tv.



“Аз вярвам че когато вършиш работата си с много желание и емоция, работили сме упорито по този проект с целта да предадем чувствата и мислите си на хората, те го виждат и оценяват. Мисля че не трябва човек да е фалшив и да се прави на такъв какъвто не е, защото зрителите и слушателите това го усещат и не го харесват! За мен няма значение какъв си, но съм категоричен, че трябва да си истински и да показваш на хората своята истинска същност“, откровено признава Денис.

Той разкрива още, че предстоящия му проект ще бъде отново с модерен ритъм и интересни звуци, а красивият текст още повече ще го допълва. Силните емоции ще бъдат предадени и чрез интересни визуални решения и похвати във видеоклипа на песента, в който Денис отново е подготвил изненада.