Рени загатна за предстоящ нов музикален проект. Въпреки че съвсем скоро "Губиш ти" направи премиера и в българския и в сръбския ефир, певицата подготвя още нови проекти.

"Вече записах новата си песен на сръбски език, а при следващото ми идване в България, след около десетина дни, предстои да я запиша и на български. Песента е на Мартин Биолчев, с който съм работила и преди, а текстът този път е на Есил Дюран, която е автор и на "Бях на ръба" и "И нея купил си с пари" - разкрива тя.

Предстоящият сингъл на певицата ще факт съвсем скоро и ще бъде представен с клип.



"Песента ще излезе с видеоклип, който мислехме да снимаме в Израел, но може би ще се отложат снимките там, защото моментът не е много удачен. Но клипът трябва да излезе до края на годината. Ако не до края, то веднага след Нова година новият ми проект ще бъде на екран. Мисля, че песента ще се хареса, дори повече от "Губиш ти" - прогнозира Рени.

Фолк звездата издаде, че е получила предложение за дуетно парче, което също възнамерява да реализира в най-кратки срокове.

"Имам предложение от един израелски изпълнител, който възнамерява да прави албум с авторски песни, да напише песен, която да изпълним заедно. Така че, до няколко месеца смятам, че ще реализираме и тази песен" - казва тя, пише signal.bg.