Гост в новия брой на “Фолкмаратон” е Татяна, която се радва на успеха на новия си проект “До три” и разкрива пред камерата на предаването задоволството си от топлото приемане на нейната песен, както и всички любопитни подробности при създаването на този проект.

Певицата не пести похвалите си за екипа, с който създава хитовете си напоследък.

“Оцко вече ме познава напълно като темперамент и знае каква песен би ми легнала най-добре. Виждам, че ние уцелваме нещата”, откровена е Татяна.

А отношенията си с режисьора Йордан Петков определя направо като семейни - толкова отдавна работят заедно. Текстовете си Татяна създава сама и признава, че използва реални ситуации и случки от истинския живот.

Самата тя признава, че в такива ситуации самата тя би постъпила по подобен начин.

“Аз съм много добронамерен, положителен човек и страшно много обичам и държа на близките си хора. Влизам в огъня заради приятелите си, но ако усетя предателство, точно както съм се изразила в песента, просто забравям, че съм дама”.



Провокирана от въпросите на водещата Жени Койчева, Татяна обяснява емоционалната страна на песните, които създава:

“Ние сме артисти и трябва да показваме различните страни на таланта си. Един път съм лоша, друг път съм добра, а ние, самите хора сме и такива, в крайна сметка. Можеш да бъдеш и добрата, можеш да бъдеш и лошата, особено жените. Сега съм се развихрила и ми се забавлява. Но аз съм си такава и в живота. Такъв темперамент съм”, с усмивка признава Татяна.

Певицата продължава със самопризнанието, че е прекалено отдадена на всичко, с което се занимава всекидневно - семейството, музиката, фитнеса. Най-изненадващото е, че това не отнема, а напротив – дава й сили, изпълва я с енергия. Татяна обяснява това с огнения си темперамент и страстта, с която се впуска във всичко, което прави, а най-важния резултат е вътрешното и удовлетворение от постигнатото, пише planeta.tv.

“Всяка среща с феновете е истинско щастие за мен. Няма по-голямо удовлетворение за един изпълнител от миговете когато усещаш любовта на феновете. Тази любов ми дава сили да продължавам, да бъда още по-отговорна, да бъда още по-взискателна. Давам си сметка каква отговорност е всеки един нов проект, който предстои да създам. Моите почитатели са истинска част от живота ми и начинът по който те ме зареждат, начинът по който изразяват уважението и любовта си към мен, ме кара наистина да летя“, споделя звездата.