Кичка Бодурова не се посвени да демонстрира как се пръкна най-голямата й гордост - дъщеря й Кристи.

В мрежата се завъртяха уникални архивни кадри, запечатали най-милия момент на естрадната легенда, която не спира да повтаря името на дъщеря си пред камерите на „ВИП Брадър" и я споменава както в клетви, така и в прочувствени тиради на житейска равносметка, пише ''Всеки ден''.

Кичка не крие, че в активните си години е преживяла аборт след аборт, заради което така и не успяла да роди в млада възраст. Страната на неограничените възможности обаче й носи късмет и сякаш е било орисано щерка й да бъде американка. На 37-годишна възраст Бодурова забременява от съпруга си Крис, докато двамата живеят в Лос Анжелис. Напук на предишните си проблемни бременности, макар и кратки, 9-те месеца, през които бургазлийката носи в утробата си бебето, минават неусетно и без проблем.

„Имах лека бременност, сигурно защото постоянно си мислех, че ме чака нещо, наплашена от миналото. Нито съм повръщала, дори не ми се е гадило. По време на един от последните ми прегледи обаче се оказа, че бебето е с главата нагоре. Докторите направиха няколко опита, за да го завъртят, но не стана. Тогава се реши, че ще трябва да родя с цезарово сечение", сеща се днес изпълнителката на легендарната песен „Майко, Българийо".



Известната с железния си и инатлив характер обаче Кичка не се променя дори и по време на бременността си, когато жените уж ставали по-чувствителни. Лекарите казват на музикантката, че й насрочват дата за цезарово сечение на 17 юли 1993 г. Певицата прави домашни изчисления вкъщи, според нумерологични календари, и сметките й показват само лоши неща според звездите.

Бодурова пресмята всички дати в близост до нейната и се оказва, че ако роди малко по-рано - на 8 юли, сборът от всички числа ще се редуцира до 1, което според нумерологията е добро число, вещаещо лидерство и просперитет. Добра в актьорските превъплъщения, Кичка започва да охка и пъшка на 8 юли сутринта. Естрадната певица започва да се преструва, че има болки и мъжът й Крис я води веднага в болницата, където я слагат на системи.

„Първоначално лекарите не ми повярваха, че раждам. Сложиха ми някакви уреди, които видях, че като си натисна корема с ръка, те имитират контракции. Бутах се така няколко пъти, докато една медицинска сестра не каза, че моментът е дошъл. Започнах да квича.

Лекарите прецениха, че съм готова за раждане и ме поведоха към залата, където проплака моята гордост", присеща се Кичка с усмивка на уста как е дарила живот чрез измама на дъщеричката си Кристи. Цялата операция е документирана със снимки и видеокамера от мъжа й. Кичка без свян включи кадри от знаменателното събитие в скандалната си биографична книга „Това съм аз", издадена преди 3 години.

*Дъщерята на Кичка сега