Фолкпевицата Емануела сама гледа бебето си и не разчита на помощ от други хора.

Това призна пред "България Днес" самата изпълнителка, чийто малък син Димитър наскоро стана на 9 месеца.

Емануела разказа, че се доверява единствено на собствените си усилия и няма нужда от бавачки. Тя също така не иска да ангажира роднините си с грижите около бебето и предпочита цялата тежест да се стоварва на нейните плещи. Бащата на детето й - младият бизнесмен Димитър Динев, е много зает покрай работата си, но въпреки това намира време и той да се включва в грижите за наследника си. Въпреки това певицата не иска да го натоварва допълнително и затова разчита предимно на себе си.

Покрай гледането на малкия Митко изпълнителката буквално се е стопила. В момента Емануела тежи впечатляващите 50 килограма и много скоро след раждането е успяла да влезе във форма.



"Ето я и тайната за моята фигура - тренировки с количката и бебето, никакви вредни храни и недоспиване. Ето така се става 50 килограма", сподели фолкпевицата, която отскоро е в редиците на музикалния гигант "Пайнер" и вече има участие чрез новите си продуценти.

Интересното е, че Емануела успява да съчетава нощни професионални ангажименти в дискотеки из цялата страна и да се отдава в отглеждането на бебето си.



Фолкпевицата категорично отрече появилите си информации, че е разделена с наследника на бизнесмена Динко Динев. Двамата са заедно, като за това свидетелстват и техни общи снимки от сватба на техен близък приятел. Емануела е наясно, че в публичното пространство често се появяват подобни публикации, но се е научила да не им обръща внимание. Тя твърде е решила и да не разкрива подробности за личния си живот, за да не предизвиква завист у хората.