През изминалата седмица зрителите на Би Ти Ви видяха промените, които се случиха с Варсамов.

Той стана фермер на седмицата само за няколко часа, съратниците му се превърнаха в негови врагове, а враговете – в приятели.

Жоро се смя, пада, а накрая и плака. Затова той иска извънредна среща с дългогодишната си приятелка, на която смята да предложи брак.

Какъв ще бъде отговорът на Моника (приятелката на Варсамов) зрителите на Би Ти Ви ще видят тази вечер от 21.30 часа.

Освен с най-красивия момент през първия месец на „Фермата”, епизодът тази вечер ще предложи и един от най-грозните скандали. Основни фигури в него са Варсамов, Дони, Веселин, Алла и Мария. А причината – изчезнали ябълки.

Отношенията между Альона и Веселин също се изострят и двамата влизат в един от най- колоритните скандали във „Фермата”, който отприщва словоизлияния на странен език от страна на ратайката. Веселин постоянно намира грешки в работата на Алла и не спира да й прави забележки. Рускинята не издържа, а поведението й е определено от майора така - „Тази жена е базпардонна по отношение на невъзпитаното поведение спрямо мен”.

Тази вечер предстои Бай Георги да даде оценка на свършената работа във „Фермата” през изминалата седмицата. Дали по-свободното ръководството на Алехандро ще даде резултат и фермата ще замирише „на чисто” ще стане ясно тази вечер