50 000 лева! Както вече писахме, такова обезщетение ще иска Моника Валериева от Люси Иларионов, затова че публично я обвини в проституция.

Моделката е решена да заведе дело, но дали в хода на процеса няма да излязат наяве някои неудобни факти.

„От няколко часа съм извън Къщата и съм потресена от това, което се говори и пише за мен. Установих, че първопричината са изявленията на лицето Люси Иларионов. Ще му се наложи да доказва тези неща в съда, защото още тези дни възнамерявам да заведа дело за обида и клевета“, заяви вчера пред „Всеки ден“ Моника, след което избухна в плач, пише hotarena.net. Тя вече се е срещнала с адвокат и е възможно иск да бъде подаден и срещу Нова телевизия, която е излъчила в ефир подмятанията му.

Люси Иларионов обаче е достатъчно интелигентен човек и едва ли би си позволил да хвърля подобни обвинения, без да има някакви доказателства.



Наскоро се появиха и сензационни снимки на Моника, правени в бардака на Гълъбин Боевски. Фотосите са заснети в бар Скандал в Шератон в края на 2010 г., който бе скандално разбит при акция на ГДБОП. Арестувани бяха четирима сводници + една маман.

Факт е и че реакцията на Моника, когато чу обвиненията на Люси, беше изключително странна. Валериева, която пръскаше в Къщата огън и жупел за щяло и нещяло, този път си замълча и не коментира. Гузна?!



Някак от нищото малко след това се появи и нейното „гадже“ Ицо, което проведе странен телефонен разговор с Моника. Моделката през цялото време мълчеше и дори в началото сякаш не разпозна кой й се обажда.

Източници довериха, че изваденото полу на светло гадже на дупничанката е менте. „Това беше гласът на най-добрия й приятел. Двамата се познават отдавна и много добре. Скалъпиха този вариант с идеята да изчистят името й от грозните слухове, че е момиче на повикване“, отсича запознат с интригата.

Защо иначе, ако той е държал да засвидетелства любовта си към Валериева, не е отишъл на крака в Къщата? Както направи например гаджето на Анита от „Биг Брадър“ – Илиян, с когото тя имаше драма заради флирт между нея и Пламен Богданов, питат се зрители на шоуто.

Неслучайно и на думите на „гаджето“ й „Обичам те“, Моника отговори сконфузно и объркано: „Мерси“.