През последните дни феновете на Ванеса и Алисия очакваха с нетърпение новите им проекти, но никой не заподозря, че двете ще изненадат публиката с общ проект.

След като премиерата на съвместното им парче „Малката“ се състоя в ефира на Фен ТВ, всички останаха очаровани от перфектната комбинацията между тях.

Песента е създадена по истински преживяна история от младата изпълнителка. Ванеса е красива и уверена в себе си млада жена, която по случайност открива, придружена от най-близката си приятелка Алисия, че перфектният й мъж се среща тайно с друга жена.

Двете дами умеят да диктуват правилата на играта и не могат да търпят ниско ниво мъже около себе си. В клипа Алисия отмъщава за наранената си приятелка със силно кроше в лицето на неверника. Лентата е заснета в луксозна къща в София, а Алисия включва във видеото и новата си кола.

„За първи път снимам клип със сюжет. Време беше да вляза в роля. Преди снимките на клипа посещавах и курс по актьорско майсторство. Съчетах актьорската си игра с лична емоция, тъй като са ми изневерявали, както на много други млади момичета повярвали в думите на техните мъже.“, споделя Ванеса.



Младата певица изключително харесва модерния стил музика, който изпълнява именитата й колежка. Това е една от причините да покани точно нея за участие в песента „Малката“.

„Поканата за участието на Алисия в проекта „Малката“ дойде от моя страна. И на мен, и на Алисия, и на нашия продуцент г-н Виктор Касъмов цялостната концепция за песента ни допадна много.“, разказва Ванеса, пише signal.bg.

„Очарована съм от Алисия като човек и професионалист. Работата с нея е голямо удоволствие за мен. Благодаря й, че прие проекта с ентусиазъм и даде всичко от себе си. Като млада изпълнителка оценявам нейната подкрепа към мен. В днешно време малко топови изпълнители подават ръка на младите си колеги, а тя го прави, за което заслужава адмирации“, казва Ванеса.

Песента „Малката“е с модерно попфолк звучене.

"За мен беше удоволствие да участвам в новия проект на Ванеса. Тя определено е млад изпълнител с много потенциал. Видеото "Малката" вече се върти в ефира на Фен ТВ. Ще се радвам, ако и на вас ви хареса" - написа топ изпълнителката на Ара Мюзик.