Само няколко месеца след като станаха част от каталога на музикална компания “Пайнер”, трио Сопрано вече са любим и желан музикален гост в различни точки на страната.

Само в следващите няколко дни певиците ще изнесат концерти в Септември, Кюстендил, Дупница и Русе, за да зарадват жителите и гостите в тези градове с красивите си и майсторски изпълнения. Припомняме Ви, че трио Сопрано е единственото дамско оперно трио у нас, наложило своето неповторимо звучене и излъчване на сцена. Изпълнителките залагат на репертоар, основан на класическата музика и оперния жанр, но представен с модерно и иновативно звучене.

Биляна, Денислава и Петя представиха и един модерен авторски проект в ефира на телевизия “Планета”, който е озаглавен “Любов единствена”. Песента бе приета много добре от ценителите на модерните й различни проекти, а за красивото видео момичетата бяха категорични, че буквално е материализирало мечтите им защото носи и нежността, и магията, и любовта по начина, по който те си я представят.

Трио Сопрано вече подготвя и нова песен, която скоро ще бъде представена на публиката, като имат идея за проекти и дуети с изпълнители от музикална компания “Пайнер'', пише planeta.tv.