Победителката в Big Brother 5 Никита е жестоко обидена от писанията по неин адрес, видя bliasak.bg.

“Поредната от хилядите глупости... Първо, моето име е по паспорт Никита. Второ, никой не ме издържа, още по малко бащата на детето ми - освободих го от издръжки когато Ерик беше на 1 год. Трето, никой не е писал по стените на Колизеума!“, категорична бе Никита по тези въпроси, които обикаляха медийното пространство, пише "Блясък".

„Към критичните спрямо мен лично „журналисти-гугутки“, не ме интересува как ме възприемате и оценявате, но ако няма с какво да мотивирате позицията си за мен, освен с безсмислени брътвежи и клюки, по-добре да не си правете труда да цвъкате“, допълни още Джонсън.



„Ако някой обаче, има някакъв, какъвто и да е проблясък, който може да бъде облечен в смислени думи, истина, подредени в последователни и логични изречения и изложи стойностен довод против/за личността ми, моля, да пише“, призова победителката в риалити формата от подиума на личния си профил в социалната мрежа. Освен това Никита пусна и снимка на личната си карта, с която да докаже достоверността на твърденията относно името си.