Истинско звездно нашествие събра нощен клуб в София, а повода за музикалната сбирка бе участие на Татяна.

Освен многобройна публика, звездата успя да привлече и своите колеги Крум и Кристиана. Наред с тях, на партито присъства и композитора на хитовата заявка ‘’До три’‘, Йорданчо Василковски - Оцко. Най-новият сингъл в репертоара на Татяна се радва на огромен успех, доказателство за което бе и интересът към него по време на лайв участието на певицата.

Много музика, танци и емоции съпътстваха цялата нощ, а най-щастлива бе естествено Татяна, която с огромно вълнение отправи безкрайни благодарности към колегите си за уважението, пише planeta.tv.



“Ние колегите трябва да се уважаваме и подкрепяме, независимо че доста пъти жълтите медии се опитват да създават изкуствена конфронтация помежду ни. Всички се забавлявахме на макс и това е най-важното. Когато виждаш, че колегите ти се кефят на песните, поздрвяват те и ти правят комплименти, това е много мило и уважително за мен. Надявам се да имаме много такива поводи, защото тръпката на всеки изпълнител и композитор е докато се ражда песента, но още по-голяма е, когато с кеф се забавляваме на свършената ни работа”, с усмивка сподели талантливата изпълнителка на телевизия “Планета”, пише planeta.tv.



снимки: Георги Божков за фолк клуб “Revue”