Пеперуди пърхат в стомаха на Люси Дяковска и забранена любов кипи в сърцето й, откак червенокосата певица срещна на сцената на „X Фактор“ красивата 16-годишна ученичка Дарина Йотова.

Дори пред камерите на риалитито журиращата къдравелка не скри симпатиите си към непълнолетната варненка, като без всякакво притеснение й подвикваше, свирукаше и й правеше комплименти за безкрайно дългите й крака, пише „Всеки ден“, цитира HotArena.net.

Дарина се яви на кастинга за „X Фактор“ в родната си Варна и буквално отвя публика и жури. Нахъсаната 16-годишна девойка призна, че се качва на сцената на риалитито заради близостта си с участничката от миналогодишния сезон – Гери Никол, която в момента е супер звезда.

„С Гери сме израсли заедно, минали сме през какво ли не. Пред очите си видях по какъв начин това предаване промени живота й. Самата аз смятам, че съм родена за голямата сцена и ако миналата година се колебаех дали да взема участие в предаването, то след успеха на Гери съм сигурна, че „X Фактор“ променя съдби“, сподели нахъсаната красавица, която учи в музикалното училище във Варна в паралелка „Фолклорно пеене“.



След появата на Дарина на сцената журито немееше с отворена уста, като най-впечатлена бе Люси. Червенокосата веднага пое разговор с красавицата и я засипа с комплименти за хубавия й външен вид и чаровната й усмивка. След перфектното си вокално представяне единствено Магърдич Халваджиян остана с резерви към надъханото и амбициозно поведение на Йотова.

„Момиче, по-полека с увереността, тъй като си малка и не си мисли, че шоубизнесът ти е в краката, колкото и да си музикална и добре изглеждаща“, скастри арменецът девойката. Очевидно обаче колежката му Люси ще гласува с две ръце за младата девойка. Певицата лесбийка се възползвала от възможността да се свърже с Дарина и да я обсипва с хубави думи за таланта й и обещания да помага с каквото може за бъдещето й на музикалната сцена.