„Добре де, с кой е гадже в крайна сметка този Богданов?". Въпросът циркулира вече с пълна сила сред запалените зрители на „ВИП Брадър", които вече са дори леко бесни заради обратите, които интригата в шоуто взима всеки ден.

Първоначално бившият футболист Пламен Богданов беше обявен от предаването като гаджето на Преслава, впоследствие двамата демонстративно афишираха, че нямат нищо общо, след това тръгна версията, че спортягата е любовник на Джена, ала и това приключи преди ден, когато Богданов заяви на бившето й гадже Джино, което е в Къщата, че не познава фолк певицата.

Истината, както винаги, е съвсем проста. Връзка между Преслава и плейбоя Пламен има, но и двамата са се зарекли да не си признават. В това са категорични както от екипа на шоуто, така и приятелите на Богданов, пише в."Всеки ден".



Близки авери на Пламен от Враца, където преди години младокът е играл за местния „Ботев" твърдят, че фитнес инструкторът наистина е имал вземане-даване с изпълнителката на „Лъжа е". Той дори се хвалел с техни общи снимки на телефона си. Преслава обаче го е зарекла да мълчи на всяка цена, защото още преди влизането си във „ВИП Брадър" е била наясно, че от риалитито ще се опитат да извадят именно тази история на бял свят. След като е уговорила хонорара си, фолкаджийката се е разбрала с Пламен да лъжат до последно, докладват запознати. И факт, театърът в шоуто им се получава повече от добре, сега и зрителите, и екипът дори, са объркани и не знаят на какво да вярват.



Преслава и Богданов се запознават покрай Тони Стораро в началото на юли. Между Преслава и Пламен набързо прехвръкнали стрелите на Купидон. Двамата разменили контакти и не след дълго Преслава започнала да посещава фитнес залата, в която Богданов дава съвети на желаещите да подобрят физическото си състояние. Преслава стъпила в спортната зала обаче не толкова с мерак да вае фигура, колкото да сближи контакта си с брадясалия мургавелко от Пазарджик. Оказало се, че интересът не е само от нейна страна и левентът бързо показал симпатиите си към звездата, което му осигурило място в леглото й.

Освен страха от публична излагация в шоуто, Преслава все още трепери и от бившето си гадже Бирмата. Милионерът-побойник вече се е заканил на Пламен, че излезе ли от „ВИП Брадър", първото, което ще срещне, е юмрукът му.