Само два дни след началото на най-новия риалити формат у нас - "Фермата", шоуто вече има своя абсолютен фаворит и всеобщ любимец.

Това е 50-годишният строител Райно Узунов, който е най-възрастният участник в шоуто. Той спечели сърцата на зрителите още във визитката преди влизането си в състезанието, свирейки на любимата си гайда.

Както самият Узунов признава, той е в шоуто, за да покаже на младото поколение пред малкия екран, че животът не е само материалното благополучие и скъпарските вещи, а в живота на човек има много по-важни неща. Учудващо за всички бе признанието на Райно, че иска дъщеря му да остане неопетнена до сватбата и това би го направило щастлив.

"Аз съм един обикновен човек от доброто старо време. "Фермата" е предаване за хора от моята черга. Искам да се разбере, че животът има и друга страна и не се срамувам да покажа своя корен" - с тези си думи Узунов се сдоби с най-много последователи до момента от всички в предаването.

В социалните мрежи и форумите на "Фермата" Райно вече е любимец номер едно и се слави като най-достойния да спечели състезанието.

"Райно е на точното място, в точния формат. България се нуждае от такива примери за подрастващите разглезени хлапета. Той е достоен за наградата" - коментират потребителите в мрежата, допълвайки, че им е омръзнало да гледат алчни силиконки или деца на известни родители.

Узунов безспорно е един от най-сигурните финалисти в предаването и претендент за спечелването на голямата награда от 100 бона. Според познати на Райно парите в никакъв случай не са важен фактор в живота на строителя от Елхово, но до голяма степен ще допринесат за спокойствието и сигурността в семейството му.