Кръстникът на българската мафия Иво Карамански е спал с Дарина Павлова.

Мафиотът е минал Мадам Мулти през далечната 1995 г. Той го направил главно, за да се изрепчи на врага си Илия Павлов, пише ''Всеки ден''.

Двамата добре облечени бизнесмени имали стара вражда и Карамански отмъстил, като преспал с жена му, издават към днешна дата от подземния свят. Дарина не се дърпала много и лесно му пуснала. Случката се е разиграла след напускането на бандита от затвора през пролетта на 1995 г.

Иво бързо свалил настоящата бизнес дама и изкарал няколкомесечна авантюра с нея. Това, разбира се, достигнало до ушите на Илия Павлов, каквато била и целта. Карамански умишлено се хвалел и се погрижил баджанакът му възможно най-бързо да разбере какви ги върши шавливата му жена.



Дупнишкият бандит беше известен ценител на женската красота и обичаше да има в леглото си всяка по-засукана мацка. Той дълги години въртеше извънбрачна любов с бившата гимнастичка Нели Атанасова, която даже му роди син. Въпреки че е бил женен и с официална любовница, Иво не се е поколебал да вкара вдовицата на създателя на „Мултигруп" Илия Павлов в кревата си.

Дарина Павлова е била любовница и на Георги Илиев и дори е правила аборт от него. Историята се е разиграла в края на 90-те години, когато вече е имала двама наследници от мъжа си - Паола и Илия-Калоян. Зад гърба на Илия Павлов Дарина започнала връзка с боса на ВИС-2. Тя забременяла, без да е планувала да ражда от кюстендилския мафиот, но реагирала бързо. Този скандален факт излезе наяве едва сега, защото Жоро е положил всички усилия да прикрие гафа си.

Списъкът със завоевания на Дарина Павлова е дълъг колкото Стария завет. А запазената марка на ъндърграунда преди, че и сега, е мутрите да тръшват жените на конкурентите си. В случая с Мадам Мулти това е било добре дошло.