Сред телевизионните изненади, които “Планета” и “Планета Фолк” подготвят за своите зрители тази есен е нова фолклорна програма на една от най-обичаните български певици – Славка Калчева.

В момента изпълнителката и екипът на музикалния канал под режисурата на Радослав Георгиев са в Жеравна, където реализират новите видеоклипове.

Те са към част от новите композиции в репертоара на Славка Калчева, които тя ще включи в предстоящия си фолклорен албум. Близо от 4 години тя не е издавала нов албум и затова появата му се очаква с нетърпение от почитателите на фолклора.

Със сигурност интересът им ще предизвикат и новите телевизионни версии, за реализацията на които екипът вложи цялата си творческа енергия. Красивите кадри се допълват и от оригинална хореография, създадена и изпълнена от танцова формация “Пловдивъ”.

За визията си Славка Калчева се довери отново на гримьора Борислав Соколов – Бони и коафьора Стелияна Младенова, а засега Ви представяме няколко ексклузивни кадри от снимачната площадка.