Тази година Празници на изкуствата Аполония 2015 празнуват 31-то си издание.

85 от най-интересните събития в летния културен календар са поместени в програмата, а гостите ще могат да се насладят на музика, театър, кино и изобразително изкуство в комбинация с лято, затворено в бутилка – серията вина на VERANO AZUR. Боби Иванчев и Заки Соколов от дует Авеню ще напълнят амфитеатър Аполония на 31 август, като част от лятното си турне. След тях Ангел Заберси и Васил Петров ще върнат Синатра на сцената в джаз концерт, посветен на музикалната легенда. Ден след това балет Арабеск по нов и различен начин ще ни потопи в мистиката на танца.

На 2 август Христо Мутафчиев е рок звезда. Актьорът ще забива на една сцена с Б.Т.Р в премиерен концерт. Следващата вечер ще видимоще една премиерата - Acoustic Beatles Project 2. След безспорния успех на първата част на проекта, създателите му отново ще отдадат почит на ливърпулската банда. След тях, вечерта ще довършат Sentimental Swingers, които ще ни открехнат в тайните на суинга.

Цялата гама музикални стилове ще полеем с VERANO AZUR, спонсор на Аполония за втора година. Бялото VERANO AZUR от сортовете Совиньон Блан&Вионие, розето от сорта Каберне Совиньон и добре охладеното рубинено червено от сортовете Сира&Марселан са вината на лятото. „Хубавата музика върви с хубаво вино” коментират спонсорите от VERANO AZUR, a къде има по-хубава музика от тази на Празници на изкуството Аполония 2015.