Актьорът Ненчо Балабанов е надул хонорара си до 3500 лева за изяви на частни партита и ВИП събития.

Пеещият чешит, който нашумя покрай имитациите си на Бойко Борисов, е лансиран от мениджърите му ударно, но за жалост към него нямало особено голям интерес заради високата сума, която взимал. На всичкото отгоре хонорарът бил без включено ДДС, разкрива "Всеки ден".

"Тарифата му е сякаш на фолк певица. Покрай победата му в „Капките" много му порасна работата, а преди заработваше около хилядарка", изтъкват запознати в бранша. Срещу крупната сума комикът имитирал премиера и пеел кавъри за програма от час. Балабанов се нагушвал с 60% от сумата, като останалите отивали при продуцента му Маги Халваджиян, който съвсем умишлено направи кадъра си победител в шоуто „Като две капки вода", за да може след това да прави пари от него.

Заради високия хонорар обаче Ненчо не е особено често поръчван от баровците. Те предпочитали да наемат някоя фолк дива за купона си, вместо да пълнят джоба на комедийния актьор. Още повече че певиците от лекия жанр напоследък са свалили надниците си с цел да правят повече участия по заведенията. Въпреки това Балабанов инкасирал по 4-5 участия в месеца.

„Ненчо е голям симпатяга, но заради алчността на арменеца Халваджиян рискува да приключи кариерата си много бързо. Ако беше по-достъпен като цена, със сигурност щяха да го канят повече по изяви", коментират в шоу средите.