Гаджето на Люси Иларионов Ани Хоанг бе хваната да пиши трева на Каваци.

Младата звезда на „Пайнер” бе заснета от читатели на вестник „Уикенд” да се друса най-безцеремонно с марихуана на плажа на къмпинг „Каваци”.

Там изпълнителката на „Боли да ме обичаш” кара лятната си почивка в компанията на своя приятел – режисьора на чалга дивите Люси Иларионов.

Преди малко повече от седмица двойката паркирала караваната си на къмпинга. Тъй като певицата с виетнамски корени имала участие из Черноморието, обикновено спяла до обяд, след което продължавала с лежането, но на плажа, за да събира тен.



Същата била програмата на г-ца Хоанг и за неделния ден. В лежерните следобедни часове Ани опънала плажна кърпа в близост до караваната си. По същото време Люси Иларионов не бил с нея.

Въпреки, че около певицата имало доста къмпингари, без да се смущава от десетките чифтове очи, тя най-безцеремонно навила цигара с трева, възмущават се читатели на изданието.

Те са абсолютно убедени, че Ани Хоанг е пушила не обикновен тютюн, а марихуана, тъй като специфичният и мириз „обгазил” околните. Особено пушачи веднага могат да различат тютюн от джойнт, тъй като неговият аромат може да се опише най-общо като наподобяващ мента, лимонова кора, борова смола и сено.

„Как не я е срам да демонстрира такова фриволно поведение и то пред толкова свидетели? Тя изпадна в лека еуфория, веднага щом си изпуши тревата, беше една такава замаяна…

Добре, че не влезе да се къпе в морето в това състояние. Люси се появи чак няколко часа по-късно, той може и въобще да не знае какви ги върши приятелката му зад гърба му”, потресени са очевидци.

Това е вторият случай в рамките на месец, в който певица е уличена в употреба на марихуана. В началото на юли наркотичното вещество бе открито и в дома на Жана Бергендорф след битовия скандал с любовника й.