Макар да е в залужена почивка, Валя е поела доста ангажименти за месец август. Певицата е един от търсените изпълнители за селищни празници и панаири в различни точки на страната.

Програмата на Валя се отличава с интересно огнено шоу, което предизвиква голям интерес сред публиката на концертите й. Освен огнените артисти с Валя пътуват и танцова формация, която пресъздава български обичаи и традиции по площадите и стадионите. Танцьорите допълнително обогатяват програмата на певицата и я правят още по-празнична.

“Опитваме се да сме интересни, защото в малките населени места тези празници са едни от малкото прояви, които се случват за местното население. Хората с нетърпение чакат празника на тяхното населено място и за тях това е нещо различно, което се случва веднъж в годината”, споделя Валя, пише planeta.tv.

Редом с танците и огненото шоу, певицата пее и различни стилове музика. Фоклорните песни имат задължително присъствие в репертоара й, а освен тях тя пее и много естрада, поп-фолк и балкански хитове.

Междувременно, певицата разкри, че това лято успява да си почива и работи едновременно. Освен по родното ни Черноморие, тя намери време и за чужбина, където релаксира за няколко дни.

След отпускарския сезон Валя ще се заеме с работа върху новите си песни.