Caramel скандализира още преди появата на първия проект. Младите момичета от триото излязоха с гола арт фотография с послание „Родихме се! Стани наш Кръстник“.

Стотици хора дадоха своето предложение за име на новото момичешко трио. Най-много гласове събра предложението на Вилиян Розенов - „Caramel”. Голямата нагара за победителя бе Парти уикенд на Слънчев бряг, заедно с триото.

Момичетата нямаха търпение и веднага след като излезе дебютната им песен „Снимка с мен“ се срещнаха със своя кръстник. Те бяха изненадани от него с букети цветя и после заедно потеглиха за морето. Много песни и смях ги съпътстваха през целия път.

Специалната вечеря в чест на кръстника на триото продължи с посещение на хавайски клуб на самия плаж, където да потанцуват под звездите и под звуците на морските вълни, имаше и обиколиха по магазините за избор на най-готината шапка, която да му бъде спомен от тях.

Най-голямата изненада за вечерта се оказаха атракционите на Луна Парк – Слънчев бряг.

“Чувствам се страхотно в компанията на момичетата от група Caramel. Те са много сладки и готини. Все още не мога да повярвам, че всичко това ми се случва!“ - признава победителят в конкурса.



Състезание на блъскащите колички, въртележка DISKO, атракцион „Скок в пространството“, който се изкачва на височина над всички сгради, а след това изведнъж те пуска надолу, все едно падаш.

„Когато се качиш на въртележката изпитваш голямо притеснение, подкосени крака и много напрежение, след което следва голям кеф и веселба“, споделиха певиците от Caramel.

Изненадите от първия ден завършиха с нощно къпане в морето. На следващия ден Вилиян присъства на цялата подготовка и като гост на конкурса „Мис Лято“ 2015, където новото трио представи дебютната си песен „Снимка с мен“ и специално подготвен микс. Последва купон до зори в известна дискотека на Cacao Beach.

„За мен парти уикенда с Caramel беше страхотен. Незабравимо изживяване, което ще помня винаги. Момичетата са страхотни и съм сигурен, че публиката ще ги заобича, както стана с мен“ - сподели печелившият..

„Кръстникът ни Вилиян е вече част от нашето музикално семейство. Ще продължим да се виждаме с него и да изкарваме още много парти уикенда заедно“ - казват изпълнителките.