“Две жълтици” е песен за радостите и болките в душата на българина. Това разкрива Ивелина Колева в предаването “Бащино огнище”, където бе гост през изминалия уикенд. Певицата споделя, че в средата на лятото е много щастлива, че е успяла да реализира творческите планове, които си е поставила в началото на 2015 година.

“Наскоро заснех нова музикална програма от 8 песни – 3 от тях са от албума “С любов, мерак и песен”, а другите 5 са нови, пише planeta.tv. Снимките бяха реализирани в моя роден край, а за част от тях избрах родния ми град – Добрич, за да покажа нашите красиви кътчета”, разказва изпълнителката.

Тя допълва, че в повечето песни е облечена в традиционна българска носия, за да представи по най-автентичен начин песните.



“Заснех една песен с помощта на много мои приятели. Това е песента “Две жълтици”, която е своеoбразен филм на една история за любов, мъка, болка, сватба, радост и всичко, което се случва в душата на българина”, признава Ивелина Колева.

Тя споделя още, че това лято свързва и с участието си в концерта “25 години “Пайнер”, което за нея е било истинска чест и би било много хубаво ако подобни концерти се превърнат в традиция всяка година.

Зрителите на телевизия “Планета” и “Планета Фолк” следващата седмица ще имат възможност да видят и специален музикален филм за новата фолклорна програма на Ивелина Колева, в който тя ще разкрие интересни факти за новите си композиции и видеоклипове.